Να στείλετε μήνυμα

T&K Garment Accessories Co.,Ltd

Η ποιότητα πρώτα, καλύτερη υπηρεσία, συνεχίζει, αρμόδια, γρήγορη απάντηση καθήκοντος.

 

Με μας τα χρήματά σας στο χρηματοκιβώτιο, η επιχείρησή σας στο χρηματοκιβώτιο.

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία
Μάρκες: Mckinley, SOS, CLN, Lindberg, FRILUFTS
Αριθμός Υπαλλήλων: >20
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η T&K Garment Accessories Co., Ltd είναι ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές που ειδικεύονται σε εξατομικευμένα αξεσουάρ ενδυμάτων, όπως ετικέτες μεταξοτυπίας, ετικέτες πλυσίματος, εμβλήματα έγχυσης, σήματα υψηλής συχνότητας, κολλήματα, μεταφορά θερμότητας και υφαντές ετικέτες για ρούχα, αποσκευές, καπέλα και βιομηχανία υποδημάτων.

 

Η T&K για να προσφέρουμε την υπηρεσία μας με το μυαλό "Προστατεύοντας την επωνυμία και προωθούμε την αξία της", είμαστε καλοί στο να φτιάχνουμε προϊόντα από πρώτες ύλες, τεχνική, διαδικασία εργασίας και ούτω καθεξής.

 

Όλη η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται από την T&K μπορεί κάλλιστα να ανταποκριθεί στη δοκιμή περιβάλλοντος, η T&K ακολουθεί καλά τις τυπικές διαδικασίες για να κάνει κάθε προϊόν και η T&K διαθέτει άριστη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οπότε αν μας δώσετε ευκαιρίες, μπορείτε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

 

Η T&K προσφέρει τις υπηρεσίες της με το μυαλό "προστατεύοντας το δικαίωμα της επωνυμίας και προωθώντας την αξία της", είμαστε καλοί στο να κάνουμε λεπτομέρειες από τον έλεγχο ποιότητας των πρώτων υλών, τη μελέτη τεχνικής, τον χειρισμό της διαδικασίας εργασίας και τον έλεγχο ποιότητας του προϊόντος 100%.

 

Χρησιμοποιούμε την τυποποιημένη πρώτη ύλη OEKOTEX&GRS και αυτή ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών. Για τη διαχείριση της εταιρείας, έχουμε ISO9001, για το κοινωνικό περιβάλλον και την κοινωνική ευθύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουμε HIGG και BSCI.

 

T&K σημαίνει top to king, με τις υπηρεσίες μας και την έξυπνη επιλογή σας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε τις επωνυμίες σας σε υψηλότερο επίπεδο και κορυφαία σε βασιλιά.

 

Ιστορία

 

Η T&K είναι μια εταιρεία αξεσουάρ ενδυμάτων που ασχολείται κυρίως με το hangtag, το σήμα από καουτσούκ, την εκτύπωση ετικετών, το δερμάτινο έμπλαστρο και ούτω καθεξής.Από την αρχή της δημιουργίας του T&K, περνάει πραγματικά πολλά, με την πάροδο του χρόνου, είναι τυχερό που πηγαίνει καλύτερα με πολλές υποστηρίξεις πελατών.

 

Από το 2012, η ​​T&K ξεκινά με 2 άτομα προσωπικό, και όλα δεν είναι τόσο εύκολα, αλλά παίρνουν πρώτα την ποιότητα και ξεκινούν από μικρές παραγγελίες.

2016 Η T&K κάνει λεπτομέρειες για τους κανόνες εργασίας κάθε τμήματος και αλλάζει σε νέους μισθολογικούς κανόνες.

2017 Μετακίνηση σε νέο εργοστάσιο 3000m2

Το 2019 προσθέσαμε μηχανήματα και εξοπλισμό και επεκτείναμε το εργαστήριο παραγωγής.

Το 2020, με την έγκριση της τοπικής δημοτικής αρχής, βαθμολογήθηκε ως το πρότυπο εργαστήριο παραγωγής προστασίας του περιβάλλοντος

Το 2021, πέρασε τον έλεγχο του εργοστασίου της BSCI

 

 

 

 

 

Υπηρεσία

T&K η Co. εξαρτημάτων ενδυμάτων, ΕΠΕ, είναι μιας Co. από επιχείρησης πρωτοπόρων στην αγορά για τα εξαρτήματα ενδυμάτων περισσότερο από 10years, βοηθώντας στο slove και προωθεί τα ζητήματα συσκευασίας, μαρκαρίσματος και περιποιήσεων.

 

Όλα τα στοιχεία μας έρχονται με την πιστοποίηση (oeko-TEX ClassI), και έχουν την ειδική εργασία ομάδων για μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων 7*24H

 

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:

 

 Ελεύθερο σχέδιο υπηρεσιών σχεδίου: έχουμε το τμήμα σχεδίου μας, ο σχεδιαστής μας μπορεί να βοηθήσει τη διακοπή για να καταλάβει τις μετρήσεις και να τελειώσει κάτι στο μυαλό σας. 

 

100% ποιοτική εγγύηση: έχουμε QC και QA το τμήμα, πλήρης επιστροφή σε περίπτωση κακής ποιότητας ή η καθυστερημένη παράδοση, εάν τα προϊόντα είναι αποτυχημένη δοκιμή, δεν θα απαιτήσει αμέσως κανένα θέμα που έχουμε την έναρξη το /finish η παραγωγή.

 

Γρήγορη χρονική ανοχή: Χρόνος δειγμάτων: 3-5workdays, σύμφωνα με το σχέδιό σας

                          Χρόνος προϊόντων: 7-10workdays, σύμφωνα με την ποσότητά σας

                          Χρόνος ναυτιλίας: 1-5workdays, σύμφωνα με το αίτημά σας.

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης: Έχουμε την ειδική εργασία ομάδων γιατί μετά από την υπηρεσία πωλήσεων 7*24H το οποιοδήποτε πρόβλημά σας σε περίπτωση που.

 

Υπηρεσία μεταφορών:  Η ομάδα DHL Cosco, Κίνα που στέλνει, Fedex είναι οι καλοί συνεργάτες μας, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση στο χέρι του πελάτη.

 

Ελεύθερη προσφορά δειγμάτων 

 

Διαταγή που χαιρετίζεται μικρή,

 

Σύμβαση εξασφάλισης ποιότητας.

 

 

 

 
Η ομάδα μας

 

 

T&K περπατήστε μέχρι σήμερα, δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, αλλά θα λέγαμε ότι είμαστε ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενουςομάδα, η ομάδα T&K'S συνεχίζει να μαθαίνει, να βοηθάει ο ένας τον άλλον, είναι ζεστή και χαρούμενη ομάδα.

 

 

Ομάδα πωλήσεων

 

Καλώς ήρθατε ερωτήματα από όλο τον κόσμο!θα θέλαμε να σας στείλουμε την καλύτερη προσφορά μας σύμφωνα με την απαίτησή σας.

 

ΚΙΝΑ T&K Garment Accessories Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Οι πελάτες

 

Συνεργαστείτε με: Calvin Klein, Mckinley, Rapha, Sail Racing, Norrona, Frilufs και ούτω καθεξής.

 

ΚΙΝΑ T&K Garment Accessories Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Πρόγραμμα παραγωγής:

 

Βασιζόμενοι στη διαχείριση ERP και το γρήγορο ευέλικτο μοτίβο παραγωγής μας, είμαστε σε θέση να ελέγχουμε την παραγωγή μας 200 σετ τυποποιημένων προϊόντων μια μέρα και περίπου 150 σετ προϊόντων ειδικού μεγέθους μια μέρα. Σε περίπτωση επείγουσας ζήτησης, η παραγωγή έκτακτης ανάγκης μέχρι να εγγυηθεί την επιχείρησή σας ταλαιπωρία.

 

 

ΚΙΝΑ T&K Garment Accessories Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Επιλέγοντας T&K θα απολαύσετε τις υπηρεσίες μας με προσθήκη vaule και one-stop, είναι καθήκον μας για πάντα

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας