T&K Garment Accessories Co.,Ltd

Η ποιότητα πρώτα, καλύτερη υπηρεσία, συνεχίζει, αρμόδια, γρήγορη απάντηση καθήκοντος.

 

Με μας τα χρήματά σας στο χρηματοκιβώτιο, η επιχείρησή σας στο χρηματοκιβώτιο.

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία
Μάρκες: Mickinley, SOS, CLN, Lindberg, friluft
Αριθμός Υπαλλήλων: >20
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

T&K η Co. εξαρτημάτων ενδυμάτων, ΕΠΕ είναι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές που ειδικεύονται στα προσαρμοσμένα εξαρτήματα ενδυμάτων, όπως τις ετικέτες εκτύπωσης οθόνης, τις ετικέτες πλυσίματος, τα διακριτικά εγχύσεων, τα υψηλής συχνότητας διακριτικά, hagtag, τη μεταφορά θερμότητας και την υφαμένη ετικέτα για το ένδυμα, τις αποσκευές, τα καπέλα, και τη βιομηχανία παπουτσιών.

 

T&K για να προσφέρουμε την υπηρεσία μας με τα μυαλά «που προστατεύουν το εμπορικό σήμα και να προωθήσουμε την αξία της», είμαστε καλοί να κάνουμε detial από την πρώτη ύλη, techinc, διαδικασία εργασίας και ούτω καθεξής.

 

Όλη η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται από T&K μπορεί καλά να συναντήσει τη δοκιμή περιβάλλοντος, T&K ακολουθεί καλά τις τυποποιημένες διαδικασίες για να κάνει κάθε προϊόν, και T&K έχει την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τελειότητας, έτσι εάν μας δίνετε τις πιθανότητες, μπορείτε μικρούλης που συντηρείται.

 

T&K κορυφή μέσων στο βασιλιά, με την υπηρεσία μας και την έξυπνη επιλογή σας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε τα εμπορικά σήματά σας υψηλότερου επιπέδου και τοπ στο βασιλιά.

 

Πελάτης

Ανατροφοδότηση

Υποστήριξη

Καινοτόμος

Ποιότητα

Άριστος

Φιλικός

Ιστορία

 

T&K είναι επιχείρηση ενδυμάτων accessries που ο κεντρικός αγωγός hangtag, λαστιχένιο διακριτικό, τυπώνοντας ετικέτα, μπάλωμα δέρματος και ούτω καθεξής. από την οργάνωση αρχής T&K, περνά πραγματικά από πολλή, με το χρόνο κοντά, αυτό είναι τυχερό αυτό πηγαίνει καλύτερα στον τρόπο των υποστηρίξεων πελατών μερών.

 

Από το 2003, έναρξη T&K με 2 προσωπικό, και όλα όχι τόσο εύκολα, αλλά παίρνουν την ποιότητα πρώτα και την έναρξη από τις μικρές διαταγές.

 

Οι χρόνοι θα δουν πώς οι σκληροί εργαζόμενοι.

 

Μέχρι το 2005, T&K με περισσότερο προσωπικό.

 

CErp χρήσης 2005 T&K systerm, και επιχειρηματικό ομιλούν εργαλείο.

 

2006 T&K κάνουν τη λεπτομέρεια για τους κανόνες κάθε εργασίας τμημάτων, και την αλλαγή στους νέους κανόνες μισθών.

 

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα με T&K ΕΝΏΝΟΥΜΕ την ομάδα, δώστε με το χέρι για να πάρετε καλύτερα αύριο.

 

2017 κίνηση προς το νέο εργοστάσιο εμείς 3000m2

 

 

 

 

Υπηρεσία

T&K η Co. εξαρτημάτων ενδυμάτων, ΕΠΕ, είναι μιας Co. από επιχείρησης πρωτοπόρων στην αγορά για τα εξαρτήματα ενδυμάτων περισσότερο από 10years, βοηθώντας στο slove και προωθεί τα ζητήματα συσκευασίας, μαρκαρίσματος και περιποιήσεων.

 

Όλα τα στοιχεία μας έρχονται με την πιστοποίηση (oeko-TEX ClassI), και έχουν την ειδική εργασία ομάδων για μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων 7*24H

 

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:

 

 Ελεύθερο σχέδιο υπηρεσιών σχεδίου: έχουμε το τμήμα σχεδίου μας, ο σχεδιαστής μας μπορεί να βοηθήσει τη διακοπή για να καταλάβει τις μετρήσεις και να τελειώσει κάτι στο μυαλό σας. 

 

100% ποιοτική εγγύηση: έχουμε QC και QA το τμήμα, πλήρης επιστροφή σε περίπτωση κακής ποιότητας ή η καθυστερημένη παράδοση, εάν τα προϊόντα είναι αποτυχημένη δοκιμή, δεν θα απαιτήσει αμέσως κανένα θέμα που έχουμε την έναρξη το /finish η παραγωγή.

 

Γρήγορη χρονική ανοχή: Χρόνος δειγμάτων: 3-5workdays, σύμφωνα με το σχέδιό σας

                          Χρόνος προϊόντων: 7-10workdays, σύμφωνα με την ποσότητά σας

                          Χρόνος ναυτιλίας: 1-5workdays, σύμφωνα με το αίτημά σας.

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης: Έχουμε την ειδική εργασία ομάδων γιατί μετά από την υπηρεσία πωλήσεων 7*24H το οποιοδήποτε πρόβλημά σας σε περίπτωση που.

 

Υπηρεσία μεταφορών:  Η ομάδα DHL Cosco, Κίνα που στέλνει, Fedex είναι οι καλοί συνεργάτες μας, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση στο χέρι του πελάτη.

 

Ελεύθερη προσφορά δειγμάτων 

 

Διαταγή που χαιρετίζεται μικρή,

 

Σύμβαση εξασφάλισης ποιότητας.

 

 

 

 
Η ομάδα μας

 

 

Περίπατος T&K σε σήμερα, δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το καλύτερο, αλλά θα ελέγαμε είμαστε μια από τη σκληρότερη εργαζόμενη ομάδα, η ομάδα T&K συνεχίζει, βοήθεια μεταξύ τους, είναι θερμή και ευτυχής ομάδα.

 

 

Ομάδα πωλήσεων

 

Η υποδοχή ερευνά από σε όλο τον κόσμο! θα επιθυμούσαμε να σας στείλουμε το καλύτερο quaotation μας σύμφωνα με την απαίτησή σας.

 

Κίνα T&K Garment Accessories Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Πελάτες

 

Συνεργαστείτε με: Calvin Klein, Mckinley, Rapha, πανί που συναγωνίζεται, Norrona, Frilufs και ούτω καθεξής. 

 

Κίνα T&K Garment Accessories Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Πρόγραμμα παραγωγής:

 

Στηργμένος στη διαχείριση cErp και το γρήγορο εύκαμπτο σχέδιο παραγωγής μας, είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την παραγωγή μας τυποποιημένων προϊόντων 200sets μια ημέρα, και για την ειδική ημέρα onee προϊόντων μεγέθους 150sets, σε περίπτωση επείγουσας απαίτησης, η παραγωγή έκτακτης ανάγκης μας μέχρι θα εγγυηθεί την επιχείρησή σας χωρίς πρόβλημα.

 

 

Κίνα T&K Garment Accessories Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Επιλέγοντας T&K θα απολαύσετε τις vaule-προστιθέμενες και μιας στάσης υπηρεσίες μας, είναι το καθήκον μας για πάντα

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας