Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : kiyila

Τηλεφωνικό νούμερο : 13412215413

WhatsApp : +8613412215413

Free call

Φεστιβάλ Qingming

March 29, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φεστιβάλ Qingming

Φεστιβάλ Qingming

 


Το φεστιβάλ Qingming βλέπει έναν συνδυασμό θλίψης και ευτυχίας.

Το φεστιβάλ Hanshi (κρύα τρόφιμα) ήταν συνήθως μια ημέρα πριν από το φεστιβάλ Qingming. Δεδομένου ότι οι πρόγονοί μας επέκτειναν συχνά την ημέρα στο Qingming, συνδυάστηκαν αργότερα.

Σε αντίθεση με τη θλίψη των οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων τάφων, οι άνθρωποι απολαμβάνουν επίσης την ελπίδα της άνοιξης αυτήν την ημέρα. Το φεστιβάλ Qingming είναι ένας χρόνος όταν λάμπει λαμπρά ο ήλιος, τα δέντρα και η χλόη γίνονται πράσινα και η φύση είναι πάλι ζωηρή. Από τους αρχαίους χρόνους, οι άνθρωποι έχουν ακολουθήσει τη συνήθεια των εξόδων ανοίξεων. Αυτή τη στιγμή οι τουρίστες είναι παντού.
Οι άνθρωποι αγαπούν να πετάξουν τους ικτίνους κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Qingming. Ο ικτίνος που πετά δεν περιορίζεται πραγματικά στο φεστιβάλ Qingming. Η μοναδικότητά της βρίσκεται στους ικτίνους εκείνων των μυγών ανθρώπων όχι κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τη νύχτα. Μια σειρά των μικρών φαναριών που δένονται επάνω στον ικτίνο ή το νήμα μοιάζει με τα λάμποντας αστέρια, και επομένως, καλείται «φανάρια του Θεού.»
Το φεστιβάλ Qingming είναι επίσης ένας χρόνος να φυτευτούν τα δέντρα, γιατί το ποσοστό επιβίωσης δενδρυλλίων είναι υψηλό και τα δέντρα αυξάνονται γρήγορα αργότερα. Στο παρελθόν, το φεστιβάλ Qingming κλήθηκε «ημέρα αξόνων». Αλλά από το 1979, η «ημέρα αξόνων» εγκαταστάθηκε ως στις 12 Μαρτίου σύμφωνα με το γρηγοριανό ημερολόγιο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας