Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : kiyila

Τηλεφωνικό νούμερο : 13412215413

WhatsApp : +8613412215413

Free call

Κατάρτιση επιχείρησης χτισίματος ομάδας

August 6, 2020

Από το Φεβρουάριο, κάνουμε κάποια αλλαγή από τις πωλήσεις στην παραγωγή με την επεξεργασία εργασίας του κανόνα, και οργάνωση 5S… με το χρόνο κοντά, έπειτα βελτιωνόμαστε, σε μια λέξη, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη μας.

το 2020, είναι αληθινά ένα σκληρό έτος για όλους μας λόγω covid-19, και η επιχείρηση πηγαίνει κάτω από πολύ γρήγορα, είναι μια μεγάλη πρόκληση για T&K επίσης,
αλλά δεν είπαμε ότι θα κλείναμε ή θα σταματούσαμε, βελτίωσε το sevser μας, υπογράψαμε τη σύμβαση με τη 3$η επιχείρηση μερών που κάνει τη διαχείριση εργοστασίων στην κατάρτιση όλου του εργαζομένου.


Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε εποπτεύσει τη διαχείριση και την κατάρτιση της ομάδας πωλήσεων, και έχουμε κάνει μια σειρά αλλαγών στο εργοστάσιο. Είμαι πολύ ευτυχής που με τη βοήθεια μιας οργάνωσης τρίτων, η ομάδα μας έχω αυξηθεί καλύτερα και έχω αποδώσει καλύτερα στην εξυπηρέτηση των πελατών. Από την άποψη των εργοστασίων, οι κύριοί μας εστιάζουν στην Ε&Α και το σχέδιο, και υποβάλλουν περισσότερες ιδέες σχετικά με την παραγωγή και τη χρήση προϊόντων.


T&K για να κάνουμε επιχειρήσεις για γύρω από 10years, συνεχίζουμε, μεταβαλλόμενος, και μετά από την ανάπτυξη της The Times,

Σε μια λέξη, φροντίζουμε κάθε πελάτης, θέλουμε να συντηρήσουμε κάθε πελάτη με την καλύτερη υπηρεσία, γρήγορα και κάνοντας το σωστό πράγμα.
το 2020 είναι δύσκολο, είμαστε ακόμα εδώ, θα κάναμε το καλύτερό μας για να υποστηρίξουμε όλους τους πελάτες, έτσι, εάν τίποτα οποιαδήποτε στιγμή, pls αισθάνεται ελεύθερο να μας έρθει σε επαφή με.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας